HOTEL ON-LINE BOOKING System
HOTEL ON-LINE BOOKING
System
Начало | За HOLBS | За контакти |
Резервационна система за директни хотелски продажби в Интернет
Лесно управление на стаи, цени,
екстраси

HOLBS за туроператори - софтуер за b2b и b2c продажби

Актуална информация за цени, отстъпки, налични стаи, ранни записвания

HOLBS за туроператори е уеб базиран софтуер за онлайн резервации в реално време.Чрез лесен за използване административен панел имате възможност да поддържа постоянно актуална информация за цени, отстъпки, налични стаи и ранни записвания за всички хотели, които предлагате. Вашите агенти получават достъп до системата с парола и могат директно да продават през нея. Паралелно с това, HOLBS се интегрира с уеб сайта Ви, в който продавате на крайни клиенти на различни от агентските цени.

Софтуерът се настройва към Вас, а не Вие към него

Системата HOLBS е изключително гъвкава и дава възможност да дефинирате за всеки хотел:

  • типове стаи, с които разполага
  • до 3 различни възрастови интервала за настаняване на деца - различни за всеки хотел
  • принципи на ценообразуване и точна цена според настанените в стаята брой възрастни и деца, според възрастите им
  • остъпки за ранно записване, екстраси, отстъпки за продължителен престой, отстъпки за конкретни дати / периоди, възможност отстъпките да се комбинират и да се посочва редът, в който се предоставят
  • посочване на минимален престой

Импорт на данни от сегашната ви система

HOLBS дава възможност за прехвърляне на данни от всяка система, която позволява това. Ако имаме разработен интерфейс с желаната система, можем да направим интеграцията веднага, ако такъв все още не съществува - можем да го изработим по заявка. 

HOLBS добавя пътуване към настаняването

HOLBS за туроператори дава възможност да предлагате и пътувания. Агентите и крайните Ви клиенти могат да изберат предпочитан хотел, да проверят какъв транспорт предлагате до курорта, в който хотелът се намира, и да получат точна пакетна цена. Оборудван с връзка с виртуален терминал за онлайн плащания, HOLBS превръща сайта Ви в портал за организиране на индивидуални пакетни пътувания.За агентските продажби, HOLBS фактурира и отчита дължими плащания.

HOLBS е  уеб базиран софтуер за онлайн резервации за хотели, хостели, вили, ваканционни апартаменти, къщи за гости и др.

Системата се интегрира успешно с виртуален POS терминал и позволява директно плащане в момента на резервиране с кредитна или дебитна карта. Това стумулира гостите да резервират и осигурява сигурен приход за хотела за въпросния престой.

HOLBS препоръчва вируалните терминали предлагани от Райфайзенбанк, ОББ, Уникредит Булбанк, ДСК, Алианц, ЦКБ, БАКБ без въпросните банки да са ангажирани по какъвто и да е начин с тази ни препоръка.