HOTEL ON-LINE BOOKING System
HOTEL ON-LINE BOOKING
System
Начало | За HOLBS | За контакти |
Резервационна система за директни хотелски продажби в Интернет
Лесно управление
на стаи, цени,екстраси
Директни хотелски продажби от Вашия съществуващ сайт или изработка на сайт с HOLBS
Без такси и комисионни
при резервация
Лесна интеграция със сайт на хотел или туроператор
Агентски продажби
за туроператори
<< Назад
Напред >>

Система за Онлайн резервации HOLBS

HOLBS е продукт на Informano.

Богатият ни няколко годишен опит в изработането на сайтове за туристическата индустрия ни подтикна да създадем нашият специализиран продукт за онлайн хотелски резервации. Разработихме HOLBS, за да отговорим на нуждите на хотелиери, туристически агенции и туроператори от гъвкава, уеб базирана система, подходяща както за b2b, така и за b2c продажби.

HOLBS
 е уеб базиран софтуер. Това значително улеснява работата със системата и редуцира цената й на притежание. HOLBS работи без нужда от инсталиране на всеки компютър, от който се ползва, в браузер, без особени хардуерни изисквания към работните станции. Нашият софтуер се интегрира с Вашият уеб сайт. Чрез HOLBS, Вашият сайт започва да предлага реални резервации онлайн.
 
Поръчайте HOLBS сега

HOLBS е система за онлайн резервации за хотели, хостели, вили, ваканционни апартаменти, къщи за гости и др.

Системата се интегрира успешно с виртуален POS терминал и позволява директно плащане в момента на резервиране с кредитна или дебитна карта. Това стумулира гостите да резервират и осигурява сигурен приход за хотела за въпросния престой.

Много от банките в България предлагат виртуален POS. Някои от тях са Райфайзенбанк, ОББ, Уникредит Булбанк, ДСК, Алианц, ЦКБ, БАКБ и ако сте техен клиент, можете да ползвате системата HOLBS в пълната й функционалност. Въпросните банки не са ангажирани по какъвто и да е начин с тази ни препоръка.