HOTEL ON-LINE BOOKING System
HOTEL ON-LINE BOOKING
System
Начало | За HOLBS | За контакти |
Резервационна система за директни хотелски продажби в Интернет
Лесно управление на стаи, цени,
екстраси

Агентски модул на HOLBS за онлайн резервации

Агентският модул на HOLBS позволява на агенциите, продаващи продукта на туроператора да проверяват актуалните цени и свободни стаи и да извършват резервации без необходимостта от плащане в реално време през Интернет.  

Всеки агент получава създадена от туроператора парола. Цените, които агентите виждат са различни от цените, които туроператорът евентуално предлага на крайни клиенти в своя b2c насочен уеб сайт.

Отчитане, фактуриране, справки

HOLBS позволява на туроператора да следи направените резервации, дължимите от агентите суми, да издава фактури и отбелязва извършените плащания. Софтуерът е пълноценна Интернет базирана платформа за комуникация между туроператор и неговите агенти.

HOLBS е система за онлайн резервации за хотели, хостели, вили, ваканционни апартаменти, къщи за гости и др.

Системата се интегрира успешно с виртуален POS терминал и позволява директно плащане в момента на резервиране с кредитна или дебитна карта. Това стумулира гостите да резервират и осигурява сигурен приход за хотела за въпросния престой.

HOLBS препоръчва вируалните терминали предлагани от Райфайзенбанк, ОББ, Уникредит Булбанк, ДСК, Алианц, ЦКБ, БАКБ. Изброените банки не са ангажирани по какъвто и да е начин с тази ни препоръка.