HOTEL ON-LINE BOOKING System
HOTEL ON-LINE BOOKING
System
Начало | За HOLBS | За контакти |
Резервационна система за директни хотелски продажби в Интернет
Лесно управление на стаи, цени,
екстраси

Често задавани въпроси за резервационната система HOLBS за хотел

 
Да. След закупуване на лиценз за HOLBS, софтуерът се инсталира на Ваш сървър и интегрира с Вашия сайт. Резервационният процес не минава през посредник и Вие не дължите никакви комисионни.


За плащане през виртуален POS терминал дължите стандартните комисионни на обслужващата Ви банка, съгласно договора Ви с нея.

Не. Виртуалният POS терминал е предимство, което стимулира клиентите да резервират, тъй като могат да платят на момента и да гарантират резервацията си. HOLBS може работи и на принципа на заявка - потвърждение, в случай, че не са конфигурирани онлайн плащания. 

Резервационната система HOLBS увеличава успеваемостта на сайта Ви.  Вероятността потенциален гост на хотела да направи резервация е много по-голяма, ако клиентът може веднага да види точната цена на престоя си и гарантирано да резервира.


Туристите все повече избягват сайтовете работещи на принципа заявка - потвърждение, защото не обичат да чакат.

Резервационната система HOLBS дава още една, при това директна възможност за резервиране на престой в хотела. HOLBS за хотел не е проектирана като алтернатива на големите резервационни портали. Присъствието на всеки хотел в порталите за резервации е важно, но не по-малко важно е това хотелът да има сайт и да позволява на клиентите си да резервират директно през него.


Отчитайки важността на онлайн резервациите през собствения хотелски сайт, не малка част от големите резервационни портали дават възможност за интегриране в сайта на техен модул, осигуряващ онлайн резервации. Използването на чужд резервационен модул, обаче, води до плащане на комисионни за всяка резервация. HOLBS за хотел осигурява тази функциналност срещу еднократна такса.

HOLBS се лицензира за конкретен сайт. Трябва да закупите отделен лиценз за сайта на всеки от хотелите си.


Свържете се с нас с информация за броя резервационни системи, които желаете да инсталирате, за да Ви изпратим пакетна оферта с обемна отстъпка.

Да. Системата HOLBS е точно booking engine и позволява на инсталиралия я клиент да предлага реални онлайн резервации през своя уеб сайт.

Покупката на лиценз за HOLBS не обвързва никой клиент със сключване на договор за абонамент. Това е предимство, от което можете да се възползвате.


Абонирането става на годишна база и гарантира обновяване на Вашата резервационна система HOLBS с всчики подобрения и нови функции, които излизат по време на Вашия абонамент. 


Всеки нов клиент получава безплатен абонамент за първата година от закупуването на системата. 


Вижте повече за абонаментния ни план.

Без ограничение. Резервационната система HOLBS за хотел дава възможност за дефиниране на произволен брой типове стаи в хотела. 

Резервационната система HOLBS - както за хотел, така и за туроператор, поддържа следните типове остъпки и ограничения:


- отстъпка за ранно записване (early booking discount) - дефинират се период, в който трябва да бъде направена резервацията, периодът, в който трябва да започне настаняването и процент или твърдо зададена сума отстъпка. Отстъпките за ранни записвания са неограничен брой и щом срокът на действие на едната приключи, следващата влиза в сила автоматично;


- екстраси - дефинират се период, в който трябва да бъде направена резервацията, периодът, в който започва настаняването и самият екстрас. Има възможност екстрасът да е стриктен, т.е. да се прилага само при точен брой дни престой или свободен, т.е. да се прилага и при по-дълъг престой. Екстрасите могат по дефиниция да се комбинират с отстъпка за ранно записване или да не се комбинират;


- остъпка за конкретни дати / периоди - дефинират се периоди, за нощувките през които клиентът ползва процент или фиксирана сума отстъпка;


- отстъпки за продължителен престой - при престой над определен брой дни, клиентът получава определен процент или фиксирана сума на ден отстъпка. Отстъпките за продължителен престой могат да са няколко - според продължителността на престоя. Клиентът винаги пролучава най-голямата приложима отстъпка;


- минимален престой - резервационната система дава възможност за дефиниране на изисквания за минимални престои през различни периоди.

 

Покажи всички отговори | Покажи само въпросите

HOLBS е система за онлайн резервации за хотели, хостели, вили, ваканционни апартаменти, къщи за гости и др. В разширен вариант HOLBS е софтуер за туроператори, даващ възможност за управление на контингенти и цени, извършване на b2b агентски продажби и b2c продажби към крайни клиенти.

HOLBS е изцяло уеб базиран софтуер, еднакво добър за работа в Интернет или вътрешна Интранет мрежа.

Бързи връзки: Демо на резервационната система за хотел, Поръчване и искане за оферта