HOTEL ON-LINE BOOKING System
HOTEL ON-LINE BOOKING
System
Начало | За HOLBS | За контакти |
Резервационна система за директни хотелски продажби в Интернет
Лесно управление на стаи, цени,
екстраси

Лицензиране

Купувате лиценз

Покупката на HOLBS, независимо дали за хотел, туристическа агенция или туроператор е стандартна покупка на софтуерен лиценз.

HOLBS се лицензира за конкретен сайт

Лицензът за софтуера HOLBS се издава на конкретен купувач и важи за ползване от конкретен сайт, който се идентифицира чрез ползвания от сайта домейн. Покупката на лиценз за HOLBS за даден домейн не дава право на купувача да ползва софтуера за друг свой домейн. Във всеки произволен момент от време HOLBS може да бъде инсталиран на толкова броя сървъри, притежавани или контролирани от купувача, колкото са посочени в Договора за покупка. Изключение от това правило се прави само по време на миграция - прехвърляне на софтуера от един на друг сървър.

HOLBS се инсталира на Ваш сървър

След придобиване на лиценз, резервационната система HOLBS се инсталира от нас на Ваш сървър. Това може да е уеб сървърът на Вашия сайт или вътрешно мрежов уеб сървър.  

HOLBS е система за онлайн резервации за хотели, хостели, вили, ваканционни апартаменти, къщи за гости и др.

Системата се интегрира успешно с виртуален POS терминал и позволява директно плащане в момента на резервиране с кредитна или дебитна карта. Това стумулира гостите да резервират и осигурява сигурен приход за хотела за въпросния престой.

HOLBS препоръчва вируалните терминали предлагани от Райфайзенбанк, ОББ, Уникредит Булбанк, ДСК, Алианц, ЦКБ, БАКБ без въпросните банки да са ангажирани по какъвто и да е начин с тази ни препоръка.