HOTEL ON-LINE BOOKING System
HOTEL ON-LINE BOOKING
System
Начало | За HOLBS | За контакти |
Резервационна система за директни хотелски продажби в Интернет
Лесно управление на стаи, цени,
екстраси

Интеграция на система за онлайн резервации с Вашия уеб сайт

Интеграция с уеб сайт на хотел

Системата за онлайн резервации HOLBS се интегрирана без проблем със съществуващия сайт на Вашия хотел. HOLBS има собствен административен панел и не нарушава управлението на съдържанието на останалата част от сайта. Софтуерът може да бъде инсталиран на хостингът, който сайтът на хотела ползва, стига той да отговаря на сървърните изисквания.

Интеграция с уеб сайт на туристическа агенция

Интергацията със съществуващ уеб сайт на туристическа агенция се извършва след оценка на сайта и структурата на данните му.  HOLBS има собствен административен панел, в който се управляват цените, контингентите и отстъпките на предлаганите от агенцията хотели.

Интергация с уеб сайт на туроператор

Интеграцията на b2c модула на HOLBS с уеб сайт на туроператор е аналогична с интеграцията към уеб сайт на туристическа агенция. Агентския b2b модул се оформя като самостоятелна уеб базирана система или интегриран към основния уеб сайт, в зависимост от конкретните изисквания на туристическия оператор.

HOLBS е система за b2b и b2c онлайн продажби за туроператори, хотели, хостели, вили, ваканционни апартаменти, къщи за гости и др.

Системата се интегрира успешно с виртуален POS терминал и позволява директно плащане в момента на резервиране с кредитна или дебитна карта. Това стумулира гостите да резервират и осигурява сигурен приход за хотела за въпросния престой.

HOLBS препоръчва вируалните терминали предлагани от Райфайзенбанк, ОББ, Уникредит Булбанк, ДСК, Алианц, ЦКБ, БАКБ. Изброените банки не са ангажирани по какъвто и да е начин с тази ни препоръка.