HOTEL ON-LINE BOOKING System
HOTEL ON-LINE BOOKING
System
Начало | За HOLBS | За контакти |
Резервационна система за директни хотелски продажби в Интернет
Лесно управление на стаи, цени,
екстраси

Често задавани въпроси за резервационната система HOLBS за туроператори

 
Да. След закупуване на лиценз за HOLBS, софтуерът се инсталира на Ваш сървър и интегрира с Вашия сайт. Резервационният процес не минава през посредник и Вие не дължите никакви комисионни.


За плащане през виртуален POS терминал дължите стандартните комисионни на обслужващата Ви банка, съгласно договора Ви с нея.

Не. Виртуалният POS терминал е предимство, което стимулира клиентите да резервират, тъй като могат да платят на момента и да гарантират резервацията си. HOLBS може работи и на принципа на заявка - потвърждение, в случай, че не са конфигурирани онлайн плащания. 

Покупката на лиценз за HOLBS не обвързва никой клиент със сключване на договор за абонамент. Това е предимство, от което можете да се възползвате.


Абонирането става на годишна база и гарантира обновяване на Вашата резервационна система HOLBS с всчики подобрения и нови функции, които излизат по време на Вашия абонамент. 


Всеки нов клиент получава безплатен абонамент за първата година от закупуването на системата. 


Вижте повече за абонаментния ни план.

Практически няма ограничение. Можете да въведете стотици хотели в системата.   

Резервационната система HOLBS - както за хотел, така и за туроператор, поддържа следните типове остъпки и ограничения:


- отстъпка за ранно записване (early booking discount) - дефинират се период, в който трябва да бъде направена резервацията, периодът, в който трябва да започне настаняването и процент или твърдо зададена сума отстъпка. Отстъпките за ранни записвания са неограничен брой и щом срокът на действие на едната приключи, следващата влиза в сила автоматично;


- екстраси - дефинират се период, в който трябва да бъде направена резервацията, периодът, в който започва настаняването и самият екстрас. Има възможност екстрасът да е стриктен, т.е. да се прилага само при точен брой дни престой или свободен, т.е. да се прилага и при по-дълъг престой. Екстрасите могат по дефиниция да се комбинират с отстъпка за ранно записване или да не се комбинират;


- остъпка за конкретни дати / периоди - дефинират се периоди, за нощувките през които клиентът ползва процент или фиксирана сума отстъпка;


- отстъпки за продължителен престой - при престой над определен брой дни, клиентът получава определен процент или фиксирана сума на ден отстъпка. Отстъпките за продължителен престой могат да са няколко - според продължителността на престоя. Клиентът винаги пролучава най-голямата приложима отстъпка;


- минимален престой - резервационната система дава възможност за дефиниране на изисквания за минимални престои през различни периоди.

HOLBS е уеб базирана система и работи през уеб сървър. Хардуерните изисквания към сървъра зависят основно от обема резервации, които реализирате и броят служители и агенти, които работят със системата. Възможно е да наемете вируален сървър, където да бъде инсталиран софтуерът. Ако основната Ви туроператорска дейност е съсредоточена в един офис купуването на собствен сървър е добър избор.

Не. Софтуерът за туроператори HOLBS не поставя ограничение в броя на потребителите и работните станции, ползващи системата.

Не. HOLBS няма ограничение за броя агенти, които можете да създавате в системата и не изисква допълнително заплащане при увеличаването им.

Да. Можете да ползвате HOLBS като система за извършване както на агентски (b2b), така и на клиентски (b2c) продажби. Софтуерът позволява въвеждането на различни агентски и клиентски цени и оптимизира работата Ви чрез единното управлението на останалата информация за хотелите, които предлагате.

Да. HOLBS за туроператори може да бъде поръчан с допълнителен модул Транспорт, като системата предлага пакетна цени за отиване, връщане и настаняване, в зависимост от търсенето на агента или клиента.

 

Покажи всички отговори | Покажи само въпросите

HOLBS е система за онлайн резервации за хотели, хостели, вили, ваканционни апартаменти, къщи за гости и др.

HOLBS е и софтуер за туроператори, даващ възможност за управление на контингенти и цени, извършване на b2b агентски продажби и b2c продажби към крайни клиенти.

HOLBS е изцяло уеб базиран софтуер, еднакво добър за работа в Интернет или вътрешна Интранет мрежа.