HOTEL ON-LINE BOOKING System
HOTEL ON-LINE BOOKING
System
Начало | За HOLBS | За контакти |
Резервационна система за директни хотелски продажби в Интернет
Лесно управление на стаи, цени,
екстраси

Виртуален POS терминал

Приемане на плащание през Интернет

Виртуалният POS терминал дава възможност за осъществяване на плащания с дебитни и кредитни карти в сайта на търговеца - хотел, туристическа агенция или туроператор. Информацията за успешна транзакция се получава в реално време. Това позволява клиентът да получи веднага потвърждение на резервацията си и генериран от системата ваучер. Всичко става автоматично, без процесът да ангажира Ваш служител.

Потвърждение веднага

Възможността за онлайн плащане и потвърждение веднага е силен стимул за клиентът, в момента в който хареса хотел, да резервира. HOLBS се интегрира успешно с всички виртуални POS терминали, които банките в България предлагат. Въз основа на опита, който имаме, препоръчваме вируалните терминали предлагани от Райфайзенбанк, ОББ, Уникредит Булбанк, ДСК, Алианц, ЦКБ, БАКБ.*

* Никоя от банките не е ангажирана по никакъв начин с тази ни препоръка.

HOLBS е система за онлайн резервации за хотели, хостели, вили, ваканционни апартаменти, къщи за гости и др. В разширен вариант HOLBS е софтуер за туроператори, даващ възможност за управление на контингенти и цени, извършване на b2b агентски продажби и b2c продажби към крайни клиенти.

HOLBS е изцяло уеб базиран софтуер, еднакво добър за работа в Интернет или вътрешна Интранет мрежа.

Бързи връзки: Демо на резервационната система за хотел, Поръчване и искане за оферта