HOTEL ON-LINE BOOKING System
HOTEL ON-LINE BOOKING
System
Начало | За HOLBS | За контакти |
Резервационна система за директни хотелски продажби в Интернет
Лесно управление на стаи, цени,
екстраси

Абонамент и нови версии

Постоянно развитие, повече възможности

Работим постоянно по обогатяване възможностите на HOLBS, добавяне на нови функции и възможности. Знаем, че в динамичната IT сфера, софтуерът постоянно търпи развитие и го правим.

Абонаментен план с включени нови версии

Абонаментният план, който предлагаме на клиентите си, включва инсталирането на всички подобрения и нови версии на ползвания продукт  - HOLBS за хотел, HOLBS за ТА или HOLBS за туроператор, през времето на действие на абонамента.

Абонаментният договор се сключва за срок от 1 година. Всеки клиент получава безплатен абонамент за първата година от придобиването на лиценз за HOLBS.

Абонаментът за нови версии е по желание на клиента 

Покупката на лиценз за HOLBS не обвързва никой клиент със сключване на договор за абонамент. Той е предимство, от което клиентите ни могат да се възползват. Годишният абонамент е на цена 15% от първоначалната цена на системата.

HOLBS е система за онлайн резервации за хотели, хостели, вили, ваканционни апартаменти, къщи за гости и др.

Системата се интегрира успешно с виртуален POS терминал и позволява директно плащане в момента на резервиране с кредитна или дебитна карта. Това стумулира гостите да резервират и осигурява сигурен приход за хотела за въпросния престой.

HOLBS препоръчва вируалните терминали предлагани от Райфайзенбанк, ОББ, Уникредит Булбанк, ДСК, Алианц, ЦКБ, БАКБ, ПИБ без въпросните банки да са ангажирани по какъвто и да е начин с тази ни препоръка.